Klantenservice
ZoekenZoeken
TerugTerug
Betalen
iDeal

Betalen met iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ING / Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. Belgische banken worden momenteel niet ondersteund met iDEAL, wij adviseren daarom onze belgische klanten via vooruitbetaling te betalen.

 

De voordelen van iDEAL op een rij:


  • Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
  • Op werkdagen voor 17.30 uur met iDEAL besteld? Morgen in huis.
  • iDEAL is bij ComCom.nl volledig gratis
 Betalen met iDEAL

Betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL.

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pinbetaling.

 

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ComCom.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en ComCom.nl wordt direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Als u beschikt over internetbankieren bij één van de deelnemende banken, kunt u met iDEAL betalen. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden. Heeft u dit niet, vraag dit dan aan bij de deelnemende banken.

 

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?


Alle klanten kunnen bij ComCom.nl gratis met iDEAL betalen.

 

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?

 
Na elke betaling met iDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt u achteraf in uw rekeningoverzicht uw betaling met iDEAL terug.

 

Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien?

 
Een betaling met iDEAL is na de uitvoering net als een betaling via Internetbankieren onherroepelijk en kan niet meer worden teruggedraaid.

 

Wat is Buckaroo Online Payment Services?

 Dit is de zogenaamde Internetkassa waar onze webwinkel gebruik van maakt. Zij verzorgen de communicatie met de banksystemen en verwerken uw betaling. Zij zijn internationaal gecertificeerd volgens de PCI-standaards van MasterCard en Visa en zorgen voor een  juiste en veilige afhandeling van uw iDEAL betaling. 

 

 

Vooruitbetalen

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank.

  • • Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit uw orderbevestiging

    • Bij ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel nog dezelfde dag versturen.

 

 

Annuleren?

Als u uw overschrijving reeds heeft gedaan maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice. Nadat u uw rekeningnummer heeft doorgegeven, wordt uw betaling snel teruggestort. Indien uw bestelling al verzonden is kunnen we deze helaas niet meer annuleren.

 

Rekeninginformatie

 Vermeld bij uw overschrijving altijd uw ordernummer.

 

Heeft u internetbankieren bij de ING / Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Friesland Bank of Fortis?

Overweeg dan iDEAL, een eveneens gratis betaalmethode waarbij u óók betaalt via uw vertrouwde internetbankier-software. Bij iDEAL weet ComCom.nl echter direct of de betaling is goedgekeurd. Uw bestelling wordt daarom direct verstuurd, mits deze voor 18.00 uur geplaatst is.

 

Leveren op rekening

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor het kopen op rekening te bespreken. 

Tel. 040 - 2 222 222


CreditCard

Betalen met CreditCard

U kunt bij ComCom.nl betalen met MasterCard -en Visa CreditCards uit Nederland en België.

De transactiekosten voor CreditCards zijn € 4% per bestelling, dit zijn de extra kosten die de CreditCard maatschappij rekent per transactie.

De creditcardmaatschappij zal ongeveer een maand na levering het aankoopbedrag van uw rekening afschrijven.

Indien u met een creditcard heeft betaald en u wenst te annuleren, dan kunnen we u de in rekening gebrachte transactiekosten niet terugstorten. Dit zijn kosten die ook aan ons in rekening worden gebracht door de creditcard maatschappij.